Klaar Devillé

by Atelier Devillé

MIJN DESIGNER TAS, 10 concepten van 10 Belgische ontwerpers.

Met mijn tas leerden de creatieve blogsters Elisanna en Fynn Vlaanderen zelf tassen maken, in de opvolger gaan ze een stapje verder. Ze vroegen aan 10 Belgische designers om het ontwerp van eén van hun tassen en gingen er mee aan de slag om er een stoffen versie van te maken. Het resultaat is een boek vol creatieve ideeën dat je er toe aanzet om de lat net iets hoger te leggen maar dat net zoals het vorige boek stap voor stap uitlegt hoe je tot een perfect resultaat komt.

Nieuw atelier te Leuven!

Het atelier is verhuisd!

Sinds 1 januari 2015 hebben wij officieel onze intrek genomen in een loft op de 2 de verdieping van een oud industrieel pand aan de vaart in Leuven: Kolonel Begaultlaan 15, loft 02.20, 3012 Leuven.

Wij ontvangen u graag na afspraak.

 

Klaar ontwerpt handtas voor Koningin Mathilde.

Handtas Mathilde ontworpen voor H.M. Koningin Mathilde

De "Mathilde" voor Koningin Mathilde werd uitgevoerd in parelmoer buffelkalf en antraciet roggenleder. Deze exclusieve handtas werd speciaal voor Koningin Mathilde ontworpen.

De "Mathilde" is verkrijgbaar in gelimiteerde en genummerde oplage op bestelling. Hiervoor neemt u best contact met ons op via het contactformulier. Prijs op aanvraag.

 

COUNTRYSIDE - FLANDERSEXPO

Bezoek ons op COUNTRYSIDE in Gent tussen 30 oktober en 2 november en maak kennis met Klaar Devillé zelf. Allen van harte welkom.

STOCKSALE 8-11 MEI 2014

Van 8 tot 11 mei nemen we deel aan de Antwerpse designer-stocksales.  Een beperkt aantal handtassen zullen met een uitzonderlijke korting aangeboden worden. Snel zijn is de boodschap!

place to be: showroom Garderobe+, Hessenplein 2, 2000 Antwerpen.

Het FFI (Flanders Fashion Institute) verzamelt alle deelnemende designers en stelt een routeplan ter beschikking op hun website. zie ook link hieronder.