by Atelier Devillé

MIJN DESIGNER TAS, 10 concepten van 10 Belgische ontwerpers.

Met mijn tas leerden de creatieve blogsters Elisanna en Fynn Vlaanderen zelf tassen maken, in de opvolger gaan ze een stapje verder. Ze vroegen aan 10 Belgische designers om het ontwerp van eén van hun tassen en gingen er mee aan de slag om er een stoffen versie van te maken. Het resultaat is een boek vol creatieve ideeën dat je er toe aanzet om de lat net iets hoger te leggen maar dat net zoals het vorige boek stap voor stap uitlegt hoe je tot een perfect resultaat komt.

Maar MIJN DESIGNER TAS is ook een ode aan de ontwerpers zelf, gepassioneerde mensen die met veel liefde een ambacht utoefenen en die ervoor zorgen dat Belgische handtassen hipper en populairder zijn dan ooit tevoren.

Elke designer koos, in samenwerking met textielontwerpster Lotte Martens die voor de gelegenheid een rist stoffen creëerde, een stof uit om er hun ontwerp te laten in uitvoeren.

Een van deze 10 designers is Klaar Devillé. Zij stelde het ontwerp van de Claire/XL ter beschikking en koos voor de stoffen utvoering een donkerbruine, zachte nubuck-achtige stof afgewerkt met lichte zwart-rubberen coating. En het resultaat mag er zijn!

Alle info, beschrijvingen en patronen vindt u in het boek (€ 24,99) dat vanaf 25 spetember in de winkel ligt.

Maar u kan het boek, de stoffen én fournituren (ritsen) voor het ontwerp van Klaar ook hier bestellen. Stuur ons een mailtje via het contactformulier en wij zorgen voor de rest!